keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Raparperi-mascarpone piirakka

Sokerivaltakunnan innoittamana tuli tehtyä tällaista todella helppotekoista piirakkaa. Raparperia kun riittää. :-)

Pohja
1,5 dl vehnäjauhoja 
1,5 dl täysjyvävehnäjauhoja (mahdollisesti rouheisia) 
150 g voita 
120 g sokeria 
1 kananmuna

Sekoita kaikki taikina-ainekset nopeasti taikinaksi ja levitä vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.

Täyte
250 g mascarpone-juustoa 
2 rkl vaniljasokeria 
2 rkl agave siirappia
1 kananmuna
n. 300 g  raparperia

Sekoita täyte-ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Asettele raparperin suikaleet päälle ja paista uunissa 220 asteessa noin puoli tuntia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti