400 g jauhelihaa
300 g kesäkurpitsaa
1 iso paprika tai 2 pientä
3 tomaattia
2 rkl tomaattipyrettä
2 rkl ketsuppia
1 prk smetanaa (120g)
n. 30 g chevreä (2 nappia Petit chevre doux'ta)
2 valkosipulinkynttä
1 tl mustapippuria
pieni ripaus valkopippuria
1 maustemitta chilimaustesekoitusta
1 maustemitta suolaa
1-2 tl sitruunamehua
vähän Hermesetas-makeutusjauhetta tai vastaavaa
Vihannekset:
Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa kattilaan. Laita levy neloselle (asteikko on 1-6) ja anna kypsyä sillä välin kun teet kastikkeen. Sekoittele välillä. Älä lisää ollenkaan nestettä; vihanneksista tulee tarvittava määrä. Kun vihannekset ovat pehmentyneet, lisää pieni ripaus makeutusainetta.
Kastike:
Paista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon tomaatit lohkoina, tomaattipyre, ketsuppi ja murskattu valkosipuli. Kun liha on kypsää js tomaatit ovat pehmentyneet, lisää smetana, vuohenjuusto, mausta kastike ja lisää lopuksi ripaus makeutusainetta myös kastikkeeseen.
Annoksen päälle voit ripotella esim. mustaleimaraastetta.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti