30 kappaletta
Ainekset
2,5 dl maitoa
25 g (0,5 pkt) hiivaa
1 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1 tl jauhettua kardemummaa
1 kananmuna
8 dl vehnäjauhoja
75 g margariinia
Täyte
75 g margariinia
1 paketti (160 g) suklaatuorejuustoa (Philadelphia)
4 rkl sokeria
Voiteluun
1 kananmuna
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon ja lisää sokeri, suola, kardemumma ja kananmuna. Lisää osa jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää pehmeä rasva ja loput jauhot. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kauli taikina ohueksi 30 x 60 cm:n levyksi. Levitä levylle pehmeää rasvaa, notkistettua tuorejuustoa ja sokeria. Kääri levy rullalle jättäen saumapuoli alaspäin.
Leikkaa rullasta vinosti noin 30 palaa. Nosta pullat kohoamaan leikkuupinta alaspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Anna kohota noin 15 minuuttia.
Voitele munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti