lauantai 4. lokakuuta 2014

Banaani-kookosletut

Näistä letuista ei kannata paistaa kovin isoja, jotta pysyvät kääntäessä kasassa. Makeita ja hyviä kyllä ovat. :-) Sopii hyvin tehtäväksi, jos on vaikka jäänyt muutama ylikypsä banaani.

2 kpl banaania
400 g kookosmaitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa

Soseuta banaanit haarukalla laakeassa kulhossa.

Lisää joukkoon kookosmaito ja jauhot, joihin sokeri, leivinjauhe ja suola on sekoitettu. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota jääkaapissa puolisen tuntia.

Paista letut ohukaispannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.

Tarjoa lisänä mustikoita, vaahterasiirappia ja vaniljakastiketta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti