lauantai 11. lokakuuta 2014

Kanaa Igorin tapaan

Bongasin tämän herkullisen reseptin Facebookin kokkausryhmästä. Täytyihän sitä sitten itsekin kokeilla. :-) Hyvää tuli, vaikka mitään laihduttajan ruokaa tämä ei kyllä ole. :-D Alkuperäinen resepti on Peggyn pieni punainen keittiö -blogista.

kuudelle

800 g kanan filettä
1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
350 g smetanaa
(1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa)
kourallinen persiljaa revittynä
mustapippuria myllystä

Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi. Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti. Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi. Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kavereina.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti