lauantai 4. lokakuuta 2014

Samettinen suklaajuustokakku

Tätä herkkua tuli tehtyä joskus tarjottavaksi. Resepti löytyi Keksihylly sivustolta.

8 kpl Domino Original -keksejä
2 rkl voita sulatettuna
600 g Philadelphia Original- TAI Philadelphia Original Laktoositon -tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g Marabou Premium 70 % Cocoa -suklaata sulatettuna
3 munaa

Koristeluun
2 dl kermavaahtoa
2–3 dl tuoreita marjoja ja hedelmiä

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Murskaa Domino-keksit ja sekoita ne voisulaan. Painele keksiseos irtopohjavuoan (Ø 22–24 cm) pohjalle. Esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia. Sekoita keskenään Philadelphia Original- TAI Philadelphia Original Laktoositon -tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää suklaasula sekä munat joukkoon yksitellen vatkaten. Kaada seos pohjan päälle. Paista noin tunti, kunnes kakku on kypsä. Irrota kakku vuoan reunoista varovasti veitsellä. Jäähdytä hyvin, mielellään n. 4 tuntia, ennen vuoan irrottamista, koristelua ja tarjoilua.

Koristele kermavaahdolla sekä marjoilla tai hedelmäpaloilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti