lauantai 27. syyskuuta 2014

Uuniseitiä thaimaalaisittain

Hyvää vaihtelua perinteisiin kalaruokiin. Resepti otettu joskus aikoja sitten Yhteishyvän Ruoka liitteestä.

4 annosta 

1 paketti (4 x 100 g) pakasteseitiä paloina 
2 dl kookoskermaa 
2 rkl punaista thai-currytahnaa 
pieni pala purjoa 
0,5 pientä punaista chiliä 

Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja nosta kalat uunivuokaan. Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle. Hienonna purjo ja chili ja nostele seos kalojen päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi jasmiini- tai basmatiriisin kanssa. 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti